logoam-trans     overzicht

veiling4.jpg

Agenda

Inzameldagen

Adres :

Boulevard 2a
3707 BM Zeist

zaterdagen van  09:00 -11:00 uur

 

 

Muzikale avond
Activiteitenmarkt 09.00 - 15.00 uur
plaats: Verlengde Slotlaan en
           rondom Nieuwe Kerk
           Boulevard 2a
           3707 BM Zeist
Uitreiking cheques

 

kramen18.jpg

Welkom bij de Activiteitenmarkt

HET DOEK VALT OVER DE ACTIVITEITENMARKT

De laatste editie van deze unieke markt georganiseerd door de activiteitencommissie was afgelopen jaar. Het doek valt helaas over deze buitengewone bijzondere samenwerking tussen de herv./geref. wijkgemeentes te Zeist. Géén 22e activiteitenmarkt in 2016.
We constateerden dat op de dag zelf er genoeg medewerkers klaar staan om de markt te houden, maar de commissie die de markt voorbereid heeft aanvulling nodig.

Er is nieuwe input nodig om de bestaande vacatures te vervullen en de activiteitencommissie aan te vullen. Het gaat om :voorzitter, secretaris en bekendheid met social media. Terwijl er al heel lang naar een kandidaat wordt gezocht voor de sponsoring.
Het dagelijks bestuur heeft nu in al haar wijsheid besloten dat zij de Activiteitenmarkt NIET meer verantwoord kan organiseren.

Uiteraard betreuren wij dit besluit ten zeerste. Immers ‘onze’ activiteitenmarkt was een feest van ontmoeting en had een bindende factor dankzij de unieke samenwerking tussen de diverse wijkgemeentes.

Iedereen die op welke wijze dan ook al de achterliggende jaren de markt tot een succes heeft gemaakt: BEDANKT voor uw fantastische inzet.

De Activiteitenmarkt was een markt waar tweedehandsspullen worden verkocht.Het succes van de markt komt mede tot stand doordat verschillende herv./geref. wijkgemeentes de handen ineen slaan en gezamenlijk optrekken. Uniek! Als de klokken van de Nieuwe Kerk klokslag negen uur beierden, sloeg elk jaar weer het kooplustige publiek zijn slag. De opbrengst van de activiteitenmarkt ging naar goede doelen en was ter ondersteuning van het kerkenwerk van de deelnemende wijkgemeentes.

AM2015 cheque   foto Manschot Grafimedia  1837

foto's markt - foto's sluiting

fotografie: Fred Manschot

 

 

Contact

Lars Andringa.  voorzitter
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Frits de Groot, pr-man
Tel. (030) 692 22 46
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Sponsors & Begunstigers

banner manschot banner vanrhijn banner broekhuis
banner ettekoven banner vanschaik banner holmoolenbeek
banner zph